Cautare

4463 de rezultate pentru "reinvierea dragostei de pamant agricol a romanilor" (7.28 secunde)
"Care popor si cati romani?", este titlul unui articol scris de Octavian Stireanu, despre dreptul domnului Basescu - presedinte PDFO - de a vorbi in numele statului, nu in numele poporului.
Senatorul PSD Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Licenta portocalie de amputari en-gros expira", pe care o puteti citi in continuare. 'Vorbeam saptamana trecuta intr-o declaratie politica despre faptul ca actualii guvernanti reduc veniturile romanilor pana la infometare.
In Parlament se intra cu votul romanilor, nu cu interventii din afara, a declarat miercuri secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, in deschiderea manifestarii de lansare a candidatilor USL de la National Arena.
Senator Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... semn de guvernare responsabila! ... "Cresterea venitului minim garantat cu 13% este praf in ochii romanilor. Dupa un an de guvernare Ponta, preturile la energie, la gaze, reflectate in preturile bunurilor de larg consum, au crescut mult mai mult.
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica intitulata " CAMPANIA OPOZITIEI DAMBOVITENE IMPOTRIVA INTERESULUI NATIONAL", pe care o puteti citi in continuare.
Ion Holban-Jianu) Tudor Arghezi a scris cartea Cu bastonul prin Bucuresti.
Migratia economica a romanilor: 1990-2006" dat recent publicitatii de Fundatia pentru o Societate Deschisa releva faptul ca cei peste 2 milioane de cetateni romani care au plecat cel putin o data in strainatate pentru a lucra au procedat astfel din motive economice, respectiv pentru un salariu mai mare.
Daca anul 2008 a fost caracterizat de efervescenta in consum, initiativa, sentimentul ca "se poate", starea de spirit actuala a romanilor are ca principale atribute incertitudinea, teama, precum si un sentiment de vulnerabilitate.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
'Ma simt pregatit sa fiu presedintele romanilor ' Un slogan inspirat: ... Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, la eveniment participand 70.000 de persoane, din toata tara.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Data de 30 Noiembrie este o zi importanta pentru intreg Poporul Ortodox si, in special, pentru Poporul Roman. ... Andrei a fost primul chemat de Mantuitorul la propovaduire.
Eminescu, simbolul central al romanismului - Eminescu a devenit pentru noi, romanii, simbolul central al romanismului. Opera sa politica a fost confimata de toata istoria romanilor de la 1889 incoace.
Crina Matei este cantareata si actrita, locuieste in Bucuresti si este cunoscuta publicului din aparitiile sale la televiziuni precum TVR 1, Antena 1, Kanal D si Euforia TV, unde a avut diverse emisiuni-spectacol.
Terenurile agricole sunt la mare cautare de catre investitorii straini, pierzandu-si totodata destinatia in favoarea turismului si a altor activitati. O analiza realizata de Buletinul Analize si Sinteze, editat de SGA Romania - Institutul de Consultanta Imobiliara Ltd.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
yogaesoteric.net In noaptea magica de Sanziene se deschid cerurile. Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare:
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
Doljenii care si-au revendicat pamanturile in urma cu 15 ani pe teritoriul comunei Redea, judetul Olt, au de asteptat mult si bine pana isi vor primi titlurile de proprietate.
FARCAS) Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S.
(Continuare) Asa rugandu-se sfantul, a iesit din capiste impreuna cu Dimitrie dregatorul si cu toata multimea poporului ce venise; iar Evantia cu Dimitrie, fiul sau, ramasesera inca inauntrul capistei si deodata s-a facut cutremur si a cazut capistea cu idolii, sfaramandu-se ca praful idolii lor spre care nadajduiau;
google-analytics.com